Dobrodošli na Sefini web prezentaciju

Sefini Consulting pruža usluge poslovnog savetovanja preduzetnicima, ali i mikro i malim pravnim licima iz oblasti finansijskog poslovanja, kao i controlling svih poslovnih funkcija. Ukoliko je vaš cilj razvoj, savetujemo vas i radimo zajedno sa vama na pristupu različitim, konvecionalnim i alternativnim izvorima finansiranja.

Pružamo i usluge pravnog savetovanja iz domena osnivanja i statusnih promena pravnih lica u saradnji sa advokatskom kancelarijom. Cilj nam je vaše samoodrživo poslovanje u skladu sa zakonskom regulativom i što bolje pozicioniranja na lokalnom i inostranim tržištima. 

Sefini d.o.o. pruža informativne i edukativne sadržaje iz oblasti preduzetničkih inicijativa u cilju njihovog približavanja javnosti, daljeg unapređenja i podrške razvoju preduzetništva u SrbijiPratimo lokalne, ali i inostrane studije, istraživanja i politike koji se bave stanjem preduzetništva kod nas, ukazujemo na nedostatke i izazove koje treba prevazići radi podizanja na viši nivo. Radi komparacije, pratimo efikasne i dokazane evropske prakse, modele i trendove finansijske i nefinansijske podrške mikro i malih biznisa i pronalazimo načine za njihovu primenu u Srbiji. Predlažemo alternativne načine finansiranja i pružanja usluga za razvoj biznisa mikro i malih preduzetnika.

Radimo na ostvarenju svojih ciljeva vođeni misijom i vizijom, uz poštovanje osnovnih vrednosti i u partnerstvu sa lokalnim i inostranim, odnosno, javnim i privatnim partnerima.