Pomažemo malim preduzećima i preduzetnicima da dobiju finansijska sredstva za rast i modernizaciju kako bi održali, prilagodili iili razvili svoju poslovnu aktivnost u izazovnim vremenima.

Pouzdan smo partner u pružanju saveta i saradnik u upravljanju poslovnim procesima u sferi obezbeđenja odgovarajućeg oblika finansiranja, s ciljem pokretanja, razvoja poslovanja i prilagođavanja novousvojenim propisima.

Naše se usluge odnose na spektar pitanja i utiču na aktivnosti preduzeća, od planiranja i razvoja strategije do izgradnje kapaciteta i poboljšanja performansi, kao i pribavljanja i nadzora nad finansiranjem iz različitih izvora.

Sefini Consulting okuplja stručnjake sa dokazanom praksom i iskustvom iz različitih oblasti, koji pružaju rešenja za složene probleme i izazove.

Naše iskustvo nije ograničeno samo na savetovanje, već se proteže na upravljanje operacijama u vezi s obezbeđenjem finansiranja za održivost poslovanja i razvoj naših klijenata iz privatnog sektora.

Sefini Consulting ima sedište u Beogradu i posluje u Srbiji, pri čemu teži da proširi delatnost na klijente u zemljama Zapadnog Balkana i šire u Europi.

Naša je prednost što se nalazimo u jednoj od najdinamičnijih regija,  sa dobro razvijenom mrežom suradnika, u procesu smo proširenja poslovnih aktivnosti na Hrvatsku, Severnu Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, uglavnom u identifikaciji i obezbeđenju finansijskih sredstava za rast poslovanja i modernizaciju MSP klijenata.

Oblici finansiranja nisu ograničeni samo na bankarske zajmove, odnosno pokrivaju različite modele finansiranja kapitalom ili finansiranja potraživanja putem faktoringa i lanaca ponude- supply chain.

Sektori podrške:

– Finansiranje privatnog sektora i upravljanje poslovnim finansijama

  • Saradnja sa Fintech kompanijama
  • Podrška državnih institucija
  • Fondovi i Programi podrške EU i Zapadnog Balkana
  • Fondovi i Programi podrške Međunarodnih organizacija

– Fintech saradnja, primena i rešenja

  • Fintech rešenja za bankarski i finansijski sektor
  • primena Fintech rešenja u oblasti regulative, infrastrukture i sektorske podrške

-Digitalizacija subjekata privatnog sektora

  • Upravljanje procesom
  • Strategija digitalizacije
  • Podrška za inovacije

-Podrška inovativnim proizvodima, uslugama i poslovnim modelima pronalaženjem izvora finansiranja

-Umrežavanje i utjecaj na različite faktore u poslovanju.