Podstičemo startup biznise i inovacije

Naša podrška za #InovatorPreduzetnik

  • Pružamo podršku i podstičemo startap biznise i inovatore koji imaju za cilj da iskoriste svoja inovativna rešenja u poslovne svrhe.
  • Pored toga, pomažemo u povezivanju sa preduzetnicima, kompanijama i investitorima za njihov dalji razvoj i primenu.
  • Informišemo vas o odgovarajućim habovima-akceleratorima, programima, kompanijama, institucijama i različitim opcijama finansiranja na lokalnom i međunarodnom nivou, kako bismo zajedno pružili podstrek rastu. Cilj je uspešni razvoj inovacija i ostvarenje iste u vidu poslovnog poduhvata na tržištu.

Naš tim je već stekao relevantnu ekspertizu u pružanju obrazovanja studentima, bilo kao poslovni mentori, bilo u uslugama pokretanja biznisa i poslovnog savetovanja.

Pored toga, nedavno smo stekli znanje i unapredili svoje veštine obukom kroz EIT Jumpstarter program i želimo da tu pogodnost iskoristimo i primenimo u našem ekosistemu. Više o Jumpstarter programu.

Održiv poslovni model

Neophodno je definisati elemente kao što su: inovativno rešenje proizvod/usluga; tržišni model; predlog vrednosti kupaca; (ciljani) tržišni segmenti; komparativna prednost; kredibilan tim, finansije, uticaj na okruženje.

Uskoro ćemo podeliti više informacija o planovima i aktivnostima. U međuvremenu, za zainteresovane je moguća komunikacija na mejl: office@sefini.rs

Pročitajte naš blog o procesu inoviranja i potražite pomoć za naš program #InnovatorEntrepreneur.